Communicatiemiddelen

Wilt u communiceren over het feit dat u door Certisys wordt gecontroleerd en gecertificeerd? Zou u de BIO regelgeving beter willen begrijpen? Om aan dat soort vragen te voldoen heeft Certisys communicatiemiddelen ontwikkeld, zoals zijn logo, certificaten die beschikbaar zijn op de website, mini-affiches en begrijpelijke praktische gidsen over de BIO regelgeving.

 • Logo Certisys

  Zijn uw producten door Certisys gecertificeerd?

  We zijn onlangs van huisstijl verandert! Dit nieuwe logo versterkt ons imago van deskundig bedrijf in BIO-controle en -certificering.

  Binnenkort, steekt onze website in een nieuw kleedje. We hebben de site helemaal opnieuw opgedacht zodat u er gemakkelijk uw weg op vinden.


  Worden uw bedrijf of uw producten gecontroleerd en gecertificeerd door Certisys?
  Zou u ons logo graag gebruiken in uw communicatie of op uw verpakkingen?
  Het logo van Certisys mag vrij worden gebruikt, uiteraard mits men de gebruiksvoorwaarden die in het logobook staan naleeft, evenals de etiketteringsregels die daartoe zijn vastgelegd.
  LogoBook LogoBook(pdf)


  U kan de verschillende logo's hier downloaden :

  Logo Certisys Bio Certification Logo Certisys Bio Certification(jpg)
  Logo Certisys Neutraal Logo Certisys Neutraal(jpg)
  Logo Certisys Bio Certification Logo Certisys Bio Certification(jpg)
  Logo Certisys Inputs Logo Certisys Inputs(jpg) • Website

  Vind uw certificaten online terug

  Wilt u uw klanten de waarborg geven dat uw producten bio gecertificeerd zijn? Maak dan een link naar onze website www.certisys.eu zodat ze kunnen terechtkomen bij uw online certificaat.
  Ook kunt u gebruik maken van een QR CODE op uw communicatiemiddelen of op de verpakking van uw producten, zodat smartphonegebruikers rechtstreeks belanden bij uw online certificaat.

  De website van Certisys, www.certisys.eu, wordt zeer vaak bezocht en blijkt daardoor een onontbeerlijk, dynamisch en meertalig informatiemiddel te zijn voor zowel marktdeelnemers en controleorganen als overheden en consumenten. Maandelijks worden meer dan 36.000 pagina's van de site geraadpleegd en zowat 82.000 bestanden gedownload. De meest gevraagde PDF-documenten zijn de lijst met marktdeelnemers en de regelgeving.

 • Affiches

  "Gecontroleerde en gecertificeerde BIO producten"

  We hebben een affiche ontwikkeld met de vermelding  "Onze Bioproducten worden gecontroleerd en gecertificeerd". In combinatie met het jaartal erop verleent deze affiche meer geloofwaardigheid aan de garantie voor uw producten bij de consument. Op markten en beurzen en in winkels kan dit communicatiemiddel op heel wat succes rekenen: we kregen zeer positieve feedback, zowel van marktdeelnemers als van verbruikers. De affiches bestaan in het Nederlands, het Frans en het Duits.

  Bent u leverancier van landbouwgrondstoffen, bodemverbeteraars? Vraag onze affiches "Onze in de biologische landbouw toegelaten producten worden gecontroleerd en gecertificeerd"
  Ze zijn verkrijgbaar in het Nederlands, het Frans en het Duits.

  Bestel ze via de telefoon op nr. 081 60 03 77 of bij info@certisys.eu

   

 • Praktische gidsen

  Toegankelijke wetgeving


  Om de teksten van de regelgeving toegankelijker te maken heeft Certisys vereenvoudigde overzichten opgesteld van de specifieke vereisten voor productie, verwerking, transport, import, opslag, etikettering en certificatie van bioproducten.
  Download de gidsen hieronder:
  Praktische gids landbouwers Praktische gids landbouwers(pdf)
  Certificatiesysteem Certisys Certificatiesysteem Certisys(pdf)
  Praktische gids etikettering Praktische gids etikettering(pdf)
  Praktische gids verwerkers/importeurs/verdelers Praktische gids verwerkers/importeurs/verdelers(pdf)
  Practical guide - International certification (outside of the EU) Practical guide - International certification (outside of the EU)(pdf)

 • Intranet

  Vindt uw documenten terug online

  Certisys heeft een intranet gecreëerd dat u online toegang geeft tot uw Certisys documenten (certificaten, briefwisseling, facturen, enz.). Via dit intranet kan u uw aanvragen doorzenden (nieuwe producten, ontheffingen, verhandelingsbonnen, enz.)
  U surft op onze internetsite en klikt op de tab « intranet » of gaat rechtstreeks naar de site intra.certisys.eu. Het volstaat dan uw e-mailadres in de intranettab in te geven samen met het wachtwoord dat wij u bezorgen via het formulier hieronder.
  Alle gegevens zullen enkel via dit e-mailadres toegankelijk zijn en zijn vetrouwelijk.
  MyCertisys inschrijving MyCertisys inschrijving(pdf)
  GebruiksaanwijzingIntranet GebruiksaanwijzingIntranet(odt)

 • Posters