Financiering

Dankzij ons omzetcijfer en een billijke winstmarge kunnen we onze groei financieren en intussen onze dienstverlening onberispelijk houden, zowel op het vlak van de controles als wat de certificering betreft.

 • Beheer

  Dienstverlening van hoge kwaliteit

  Certisys heeft financiële middelen nodig om zijn opdracht doeltreffend uit te voeren. We werken uitsluitend met de bijdragen van marktdeelnemers, gebaseerd op transparante en aangepaste tarieven.

  Die stellen ons in staat de investeringen te doen die nodig zijn om de organisatie degelijk te laten draaien, zoals de aankoop van voertuigen, de aanschaf van materieel, het betalen van lonen, aanwerven van nieuwe controleurs, enz. Dat we financieel zelfbedruipend zijn laat ons toe volkomen onafhankelijk te werken.

  Dat is een waarborg voor geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Het degelijk beheer van onze vennootschap en een billijke jaarlijkse winst stellen ons in staat kwalitatieve diensten te verlenen aan onze marktdeelnemers. Onze goede financiële gezondheid staat ook borg voor de continuïteit wat onze accreditatie betreft.

  Financiële werking

  Het tariefsysteem is duidelijk en aangepast aan de verschillende categorieën van marktdeelnemers.
  Onze tarieven helpen kleine starters en laten kleine ondernemingen toe te functioneren.

  De facturatie staat in verhouding tot de complexiteit en het activiteitenvolume van de gecontroleerde onderneming.

  Onze tarieven zijn opgesteld door verschillende biologische landbouworganisaties en goedgekeurd door de ministeries. Ze zijn met andere woorden legitiem.

  Ieder jaar worden ze aangepast aan de gezondheidsindex en ze evolueren op grond van de vraag van de marktdeelnemers (bv. nieuwe categorieën van marktdeelnemers, loonwerkers, vervoerders, enz.).

  Besluit Waalse Regering van 11/02/2010 Besluit Waalse Regering van 11/02/2010(pdf)